Doelgroepsegmentatie Rapport

Wij leveren voor u en uw eindklanten doelgroepsegmentatie rapporten waarmee u 20-60% meer resultaat zult bereiken!

SEgmentatierapport aanvragen

WEBSITE / WEBSHOP LATEN BOUWEN?

Wij zoeken de juiste partner voor uw project op basis van uw wensen. Hierdoor weet zeker dat u met de juiste partij zaken doet en dat u niet teveel betaald.
Wij maken de vertaalslag tussen vraag (de wens die u heeft) en het aanbod dat er in de markt is (het antwoord).

Ik plan graag een vrijblijvende afspraak in

ONLINE MARKETING STRATEGIE UITWERKEN?

Naast de bouw van een website en/of webshop is het ook van belang dat u hierbij de juiste strategie uitwerkt. Wij denken graag met u mee en zorgen met de juiste partners voor een gedegen plan dat perfect aansluit bij uw doelstellingen.

Laat het ons weten in welke business u zich bevind

SEO OPTIMALISATIE?

Alleen het bouwen van een website en/of webshop is niet voldoende. Het is ook van belang dat potentiële klanten je website / webshop kunnen vinden. Dit gebeurt middels SEO Optimalisatie.

Help mij bovenaan te komen in Google

CONVERSIE OPTIMALISATIE?

U heeft een website of webshop met bezoekers, maar de bezoekers worden geen klant. Middels conversie optimalisatie wordt uw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat de conversie op het aantal bezoekers zal stijgen.

Help mij met optimaliseren

BEGINNEN  MET SEA (ZOEKMACHINE ADVERTEREN)?

Nu staat de volledige website / webshop goed online en wilt u middels advertenties meer bezoekers naar uw site krijgen. Middels advertenties kunt u op basis van de juiste zoekwoorden meer doelgerichte bezoekers naar uw website / webshop krijgen, waardoor de conversie omhoog zal schieten.

Ik wil starten met zoekmachine adverteren

CONVERSIE OPTIMALISATIE?

U heeft een website of webshop met bezoekers, maar de bezoekers worden geen klant. Middels conversie optimalisatie wordt uw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat de conversie op het aantal bezoekers zal stijgen.

Help mij met optimaliseren

LOKAAL STERK (LOCAL VISIBLE)

Met ons “Local Visible” project maken wij u het middelpunt van iedere stad en dorp in Nederland. Iedere gemeente krijgt zijn eigen webpagina of mini-site zodat u voldoet aan het lokale gevoel en dichtbij uw klant staat. Ook al heeft u maar 1 landelijke locatie of website vanuit waar u werkt.
Zo scoort u optimaal plaatselijk in Google.

VERTEL ME HIER MEER OVER

PAGESPEED OPTIMALISATIE

Wij geven uw pagina’s de hoogst haalbare Pagespeed. Door het sneller laten laden van de pagina’s blijven blijven bezoekers langer op uw site en verhoogd u uw omzet. Daarnaast geeft Google u een hogere positie in de zoekmachine.

Check hier uw huidige pagespeed

ZOEKWOORDEN ONDERZOEK

Er valt veel winst te behalen met een goed zoekwoorden onderzoek. Hiermee kunt u vooraf inschatten of een bepaald product levensvatbaar is. Zo voorkomt u teleurstellingen of een volle opslag. Ook kunnen wij u helpen nieuwe producten te vinden voor verkoop en de verkoop van bestaande producten een boost geven.

VRAAG EEN ZOEKWOORDEN ONDERZOEK AAN

TURBO SERVICE

U heeft een concept en wil daar direct mee online? Met onze Turbo 48 uur service staat u binnen 48 uur online. Deze premium service is inclusief domainnaam, logo, teksten, graphics en zoekwoorden onderzoek. Dit geeft u de mogelijkheid om in te springen op actualiteiten en gebeurtenissen.

BRENG MIJ IN 48 UUR ONLINE

SSL certificaat en Security

Beveilig uw website standaard met een SSL Certificaat en extra beveiliging. Gehackt worden kost klantenvertrouwen en berokkend uw bedrijf schade.
Wij geven u advies en begeleiden u. Ook als u bent gehackt bent u bij ons bij het juiste adres om de schade te beperken en uw website weer veilig te krijgen.

Hulp bij SSL installatie en beveiliging

APPLICATIES EN PHONE APPS

In 2017 gebruiken 70-90% van uw bezoekers een telefoon of tablet. Om de bezoekers optimaal te bedienen kunt u kiezen om een APP te lanceren. U heeft dan meer klantbinding en een directer platform naar de gebruiker toe. Wij bekijken graag samen et u hoe u meer service kunt verlenen en uw gebruiker kunt bedienen. Zo haalt u meer uit uw netwerk. 

Ik zou graag meer weten over applicaties

Jou Business tegen het licht houden?

Wij spreken dagelijks bedrijven die zelf de kansen in de markt niet zien en niet in de gaten hebben dat concurrentie hen voorbij gaat…